Fészek Családi Napközi
Üdvözöljük honlapunkon!

Waldorf-pedagógiai jellegű bölcsőde

WALDORF-PEDAGÓGIAI jellegű BÖLCSŐDE-i szolgáltatás!!!
Az országban eddig egyedülálló módon egyesületünk 2007. októberében Fészek Családi Napközi néven a Szent István utca és a Gyár utca sarkán nyitott olyan Waldorf-pedagógiai jellegű szolgáltatást, mely főleg a bölcsődés korú gyerekek ellátására vállalkozik, de örömmel látjuk az óvodás korú gyermekeket is. Tudjuk, hogy sok szülő kényszerül arra, hogy gyermeke három éves kora előtt visszamenjen dolgozni, s egyesületünk úgy gondolta, felvállalja Őrbottyánban ezt a hiánypótló szolgáltatást, a bölcsődés korú gyermekek ellátását. Várunk minden érdeklődőt a helyszínen; vagy a 06-70/411-3920-as telefonszámon; vagy a vandamariann@gmail.com címen.Megnyitottuk sófalas játszószobánkat! A sóterápia jótékony hatásairól híreinkben olvashat.

Kérjük támogassa a családi napközi (bölcsőde) működését adója 1%-ával -adószámunk: 18707908-1-13. Örömmel fogadjuk anyagi -bankszámlaszám: 10700653-45391105-51100005- vagy tárgyi segítségnyújtását is. Köszönjük.Megnyitottuk sófalas játszószobánkat! A sófal jótékony hatásairól híreinkben olvashat.

Várunk minden érdeklődőt, ki gyermekét szeretné beíratni a
06-70/411-3920-as telefonszámon.


Várunk minden olyan érdeklődőt is, aki családi napközit szeretne nyitni, de nem kíván fenntartó létrehozásával bajlódni. Egyesületünk mindenben segítséget nyújt.
Családi napközit 20 hetes korú gyermekektől 14 éves korúakig lehet nyitni saját otthonban vagy bérleményben. Érdeklődni a v.luis@freemail.hu email címen lehet, vagy a honlapról üzenet hagyásával.


Kérjük, hogy, aki azonnali üzenetet küld innen a honlapról, adja meg az e-mail címét és nevét, különben nem tudunk válaszolni!
Ha érdekli tevékenységünk, iratkozzon fel két havonta megjelenő hírlevelünkre!

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotAzonnali üzenetet itt küldhet:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotÖn az őrbottyáni Fészek Családi Napközi honlapját látogatja

Honlapkészítés